07.02.2018  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Snart sidste frist - lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse i Viborg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har stadig ledige pladser på den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse i Viborg. Men tilmeldingsfristen nærmer sig hastigt, så skynd dig, hvis en af pladserne skal blive din. Læs mere her.

Arbejdsmiljøuddannelsen er lovpligtig for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen. Avidenz afholder arbejdsmiljøuddannelser fordelt over hele landet.. 
Vi har fokus på at gøre uddannelsen så praktisk funderet som muligt, og med vores erfarne arbejdsmiljøkonsulenter som undervisere, er det naturligt for dem at give mange eksempler og cases fra dagligdagen i virksomhederne.

Du kan læse mere om arbejdsmiljøuddannelsen her.

Skynd dig
På holdet i Viborg den 13.-14. marts + den 5. april 2018 er der stadig ledige pladser, så du kan nå at tilmelde dig. Tilmeldingsfristen er den 13. februar 2018.

Tilmelding
Du tilmelder dig via dette link.
Her finder du også en oversigt over de øvrige planlagte arbejdsmiljøuddannelser for foråret 2018.

Kontakt Avidenz
Kontakt os på tlf. 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper vi med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere