05.07.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Solar åbner projektcenter ved Femern

Solar har netop åbnet et nyt projektcenter på Danmarks største byggeplads ved Femern-forbindelsen.

200 kvadratmeters butik er netop åbnet i Rødbyhavn. Her har håndværkere og entreprenører mulighed for at få produkter, rådgivning og et fagligt netværk. Formålet med Solars nye projektcenter er, at kunderne hurtigt og nemt kan få fat i maskiner, reservedele, skruer, arbejdshandsker og i det hele taget alt, der skal bruges på byggepladsen.

”Det er udgangspunktet, at vores kunder vil kunne få adgang til butikken 24-7. Derudover vil det også være muligt at leje lagerplads hos os”, fortæller Thomas Kaare Rasmussen, der er daglig leder i centeret. 

Ved hjælp af et adgangskort kan kunderne selv gå på indkøb uanset dag eller tidspunkt. Kortet giver dem adgang til selv at scanne og betale varerne, inden de forlader butikken igen. 

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere