Jobopslag

Solar Danmark A/S søger en kommercielt skarp account manager til at styrke solars position på det midtjyske el-installatørmarked

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

 • job@solar.dk
 • 76 52 70 00
 • Industrivej Vest 43
Se profil  
Stilling: Account Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 05.09.2019
Søg job  

Er kundepleje, udvikling og vedligeholdelse af kunderelationer dét, der motiverer dig? Og synes du, det lyder spændende at rådgive elinstallatører om Solars mærkevareprodukter og sikre salget gennem kompetent rådgivning? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Solar Danmark A/S søger en ny Account Manager til salg af mærkevareprodukter til elinstallatørmarkedet i distriktet Midtjylland. Du får base på kontoret i Aarhus Nord og refererer direkte til salgschefen. Som Account Manager kan du forvente en stor berøringsflade med installatører i det midtjyske. Solar har et stærkt brand og er en af Danmarks fortrukne tekniske leverandører inden for el-branchen. Du bliver budt velkommen hos kunderne. 

Hvis det lyder som en udfordring for dig, ser vi frem til at høre fra dig. 

Hvad kan du opnå? 

Solar Danmark A/S emmer af lysten til at skabe succes, og det får du mulighed for gennem virksomhedens store og kendte kundekreds. Du kommer til at indgå i en organisation med mere end 3000 kompetente og dedikerede ”can-do” medarbejdere i hele Europa. Du kan derfor forvente samarbejde både i dit eget team og med kolleger på tværs af landet - der er altid hjælp at hente. 

Solar Danmark A/S er en del af Solar-koncernen, der forhandler mere end 215.000 artikelnumre indenfor de forskellige segmenter. Teamet i Aarhus består i dag af salgschefen og fem andre Account Managers. 

Du kan forvente en stor grad af frihed og selvstændighed i jobbet, som du i høj grad selv udvikler.  

Hvordan opnår du succes? 

Med dine tekniske og kommercielle kompetencer bidrager du til at styrke Solar Danmark A/S’ position på elinstallationsmarkedet i samarbejde med Account Managers fra øvrige specialsalg. Du er vant til at tænke forretning bredt og til at forstå sammenhænge i egen og kundens organisation, så du kan stille spørgsmål, der åbner for, at dine kolleger fra andre forretningssegmenter kommer på banen. Du bidrager til succes ved: 

 • At være mere ude hos kunden, end du er på kontoret 
 • At forstå, at der skal mange kundebesøg til for at nå målsætningerne 
 • At sikre tilbagevendende og tilfredse kunder 
 • At anvende back office-funktionerne til at effektivisere dit job og bruge tiden på det ”rigtige”, nemlig kunderne 
 • At markedsføre Solars koncepter og webshop overfor kunderne  
 • At være vedholdende, struktureret og god til at følge op, både internt og hos kunderne 

Hvem er du? 

Du er udadvendt, mødet med kunderne driver dig, og du tør spørge efter ordren for at lukke salget. Derudover har du en god næse for forretning og er god til at lytte til kunden og stille spørgsmål, der åbner op for flere potentielle samarbejdsmuligheder. 

Du har optimalt nogle års erfaring med salg, gerne af produkter indenfor el-branchen, og din baggrund indeholder noget af nedenstående: 

 • Du er el-installatør, maskinmester, elektriker, uddannet inden for el-handel eller har anden lignende håndværksmæssig baggrund 
 • Du er vant til at booke og afholde selvstændige kundemøder  
 • Du arbejder struktureret med salg og følger op 

Virksomheden

Solar Danmark er en del af Solar, der er en stærk europæisk sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi med hovedkontor i Vejen. Solar står for effektivisering og tilbyder digitale løsninger, som gør vores kunder til vindere. Vi føler, at vi bør drive den grønne omstilling, og vi leverer branchens bedste løsninger, der sikrer bæredygtig brug af ressourcer. Hos Solar får du derfor 3.000 kolleger i ryggen, som er ambitiøse og ser dit potentiale. Hvis du er klar til at løfte både vores og vores kunders forretning, så er vi klar til at stå sammen med dig. 

Solar Danmark har fire kompetencecentre og syv kundecentre centralt placeret i Danmark. Læs mere på www.solar.dk 

Spørgsmål

Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at kontakte Partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757 eller Partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449, hvis du har spørgsmål. 

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler ansøgninger løbende. 

Søg stillingen via linket "søg job"

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere