Jobopslag

Solar Klima & Energi søger en lad-mig-være-med-til-at-strukturere-salget Teknisk Supporter - Varmepumper & Energiløsninger

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • job@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43
Se profil  
Stilling: Teknisk Supporter - Varmepumper & Energiløsninger
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.08.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 02.08.2019
Søg job  

Ønsker du at arbejde med salgssupport inden for energirigtige løsninger herunder specielt varmepumper?

Ønsker du at arbejde med salgssupport inden for energirigtige løsninger herunder specielt varmepumper? Hvis svaret er ja, kan du blive en del af et erfarent team, der supporterer Solars kunder og eksterne sælgere med løsningsvalg, projektering, tilbudsgivning og ordrebehandling. Du vil blive ansat som teknisk supporter med salg af varmepumper. 

Din arbejdsplads vil være i vores kompetencecenter i enten Vejen, Aalborg eller Brøndby og med landsdækkende kundekontakt. Du har som teknisk supporter de tekniske kompetencer og det markedskendskab, der gør, at Solar kan lukke ordren sammen med kunden. Du trives med at yde en god service og være specialisten inden for dit felt. Du får reference til teamlederen og bliver en del af Klima & Energi-teamet, der i dag består af 18 personer.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:   

  • projektering af varmepumpeanlæg sammen med vores kunder
  • telefonsupport til vores kunder vedrørende produkter og løsningsvalg
  • udarbejdelse af tilbud herunder prissætning af varmepumpeløsninger
  • kontakt til vores leverandører vedrørende produktvalg
  • opfølgning på tilbud
  • igangsættelse af ordrer sammen med vores organisation

Dine kvalifikationer

For at få succes i jobbet skal du have en teknisk baggrund, opnået gennem en videregående uddannelse som fx VVS-tekniker, energiteknolog eller tilsvarende kompetence, opnået gennem branchen. Du har arbejdet med projektering af varmepumpeanlæg og kender de lovgivningsmæssige forhold inden for fx varme- og køleområdet. Du har en god forståelse for IT og kan bruge de mest anvendte værktøjer fra vores leverandører.

Du sætter en ære i at levere høj kvalitet samtidig med, at du arbejder effektivt. Du evner at skabe gode relationer til såvel kollegaer som kunder. Jobbet indebærer et stort ansvar med mulighed for personlig indflydelse på såvel dagligdag som løsningsvalg.

Ansøg hurtigst muligt og senest den 30. august 2019

Lyder dette som et naturligt next step i din karriere? Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Er du blevet nysgerrig?

Så kontakt salgsdirektør Klima & Energi Dennis Jeppesen på 29 69 80 65.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere