17.09.2020 | Navnenyt

Solar Light øger fokus på Sikkerhedsbelysning og ansætter ny Markedsansvarlig

Frank Andreasen, Markedsansvarlig for Sikkerhedsbelysning hos Solar Light

Nu bliver sikkerhedsbelysning et strategisk fokusområde inden for Solars stærke belysningskoncept Solar Light. Med et nyt sortiment fra Schneider Electric gør Solar livet lettere for kunderne.

Derfor er Frank Andreasen ansat som ny markedsansvarlig med fokus på rådgivning af og support for Solar Light's salgsorganisation.

Med sikkerhedsbelysning, som et strategisk fokusområde inden for Solars belysningskoncept Solar Light, lanceres ligeledes et nyt spændende sortiment som alternativ til centralforsynede sikkerhedsbelysningsanlæg.

I stedet for en centralforsynet løsning, hvor der skal trækkes brandsikre kabler ud til de enkelte armaturer, tilbyder Solar Light nu centralovervågede løsninger. Hvert armatur er forsynet med batterier med en levetid på op til otte år. Armaturerne overvåges centralt via trådløs kommunikation og kan forbindes til bygningens BMS system.

”Vi vil gerne udfordre markedet. Med de teknologier, der nu er til rådighed, er det nu muligt at lave decentralt forsynede løsninger, hvor produkterne stadig kan overvåges centralt. Derfor går vi nu aktivt ud for at påvirke markedet med det nye sortiment”, siger Thomas Hestbæk, Group Senior Category Manager Lighting i Solar.

Se mere om det nye spændende sortiment her

 

Mere fra Solar Light – Når belysning betyder noget

Solar Light – Når belysning betyder noget

www.solarlight.dk/

Med Solar Light sortimentet er du godt rustet til at løse alle belysningsopgaver. Du finder et bredt sortiment af professionelle belysningsprodukter med mange anvendelsesområder, indendørs såvel som udendørs.  Vi er specialister i at finde den rette belysning til bl.a. industrien, kontormiljøer, landbrug, sportshaller, retail, uddannelses-…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere