20.08.2014

Solar realiserer beskedent driftsoverskud

Solar har i første halvår omsat for over 5,5 milliarder kroner og realiseret et beskedendt driftsoverskud på omkring seks millioner kroner, hvilket er en klar forbedring fra virksomhedens driftsunderskud sidste år.

I første halvår har Solar omsat for over 5,5 milliarder kroner, hvilket betyder, at virksomheden har realiseret et driftsoverskud på cirka seks millioner kroner.

Selvom det er en klar forbedring fra et driftsunderskud på cirka 12 millioner i første halvår i fjor, er virksomheden opsat på at forbedre sin indtjening yderligere.

”Vi skal forbedre vores indtjening. Det er klart for enhver. Vi er i et geografisk markedsområde uden stor vækst, så forbedringerne kommer ikke til os udefra. Det bliver et langt sejt træk at vende skuden”, siger koncernchef Anders Wilhjelm.

Læs også: Solar-chef utilfreds med resultat

Anders Wilhjelm tilføjer i samme ombæring, at Solar skal bruge deres eksisterende kompetencer og aktiver til at kigge på relaterede forretningsområder for at finde vækstmuligheder og skabe bedre kapacitetsudnyttelse.

Derudover skal alle Solars aktuelle og fremtidige tiltag tage udgangspunkt i kunderne.

”Vi arbejder hele tiden på at gøre den eksisterende forretning mere effektiv. Vi har fokus på kunderne i alt, hvad vi gør. Vi har eksempelvis styrket den måde, vi køber ind på vegne af kunderne, for at vi til enhver tid sikrer dem de bedste produkter og løsninger. Vi har en pligt til både at lytte og positivt udfordre kunderne, så vi kan finde den allerbedste løsning for lige netop dem”, forklarer koncernchef Anders Wilhjelm.

- JDN 

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere