Jobopslag

Solar søger en lad-mig-håndtere-ordren Intern sælger - elteknisk salg

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

  • job@solar.dk
  • 76 52 70 00
  • Industrivej Vest 43
Se profil  
Stilling: Intern sælger - elteknisk salg
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 18.11.2018
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 29.10.2018
Søg job  

Vil du være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam på eltekniske produkter? Er du vild med at have indflydelse på din hverdag? Er du motiveret af at lave et godt salg?

Hvis svaret er ja, så er stillingen som intern sælger EL på vores salgskontor i Brøndby den rette udfordring for dig.

I Solar har vi mange forskellige kunder, store som små, med mange forskellige behov. Det kan være alt lige fra hastesager over dagligt ordreflow til større projekter med levering ud i fremtiden. Din hverdag bliver alsidig, hvilket er med til at gøre Solar til en spændende arbejdsplads. Du får arbejdsplads i vores kompetencecenter i Brøndby.

Dine typiske ansvarsområder

Du bliver ansvarlig for teknisk rådgivning samt teknisk salg til professionelle installatører og elektrikere pr. telefon/email. Udover dette udarbejder du tilbud samt udfører mindre projektstyringsopgaver. Det falder dig naturligt at drive aktivt salg og med opfølgning tage ansvar for ordrer, tilbud og kampagner. Du skal sammen med vores eksterne sælgere sætte kunden i centrum.

Dine kvalifikationer

For at få succes som intern sælger forestiller vi os, at du har en baggrund inden for el-branchen, fx en handelsuddannelse fra grossistleddet eller en baggrund som elektriker eller elinstallatør, som du har suppleret med erfaring fra et salgskontor.  

Som kollega er du pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø og agerer altid serviceorienteret over for såvel kunder som kollegaer. Du har et godt kendskab til Office-pakken. Erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel.  

  

 

Er du blevet nysgerrig?

Kontakt kompetencecenterchef Lisbeth Sørensen på lis@solar.dk

 

Ansøg senest den 18. november 2018

Lyder dette som en spændende karrieremulighed? Vi holder samtaler løbende og ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. 

Hvem er vi?

Tjek vores medarbejderportrætter: https://www.solar.dk/karriere/har-du-det-der-skal-til/ 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere