06.09.2017  |  EL  |  Intelligente installationer

Solar skal sælge Googles smart home-produkter

Solar bliver leverandør af det Google-ejede Nests smart home-produkter og kan dermed tilbyde kunderne endnu flere intelligente, automatiske løsninger.

Solar udvider forretningen inden for smarte, automatiske og intelligente løsninger til hjemmet ved at blive forhandler af Google-virksomheden Nests smart home-produkter.

Amerikanske Nest er netop rykket til Danmark med sin produktportefølje indenfor sikkerhed og alarmering – blandt andet med trådløse, smarte kameraer og røgalarmer.

”Vi fokuserer både på kunder og muligheder med stor fremtidig værdi. Vores kunder tænker kommercielt og er produktive og digitale. Derfor er Nest et godt match. Vi bliver i stand til at tilbyde et stærkt brand med innovative produkter”, siger Solars kommercielle direktør, Hugo Dorph.

Læs også: Googles smart home kommer til Danmark

Hugo Dorph ser gode forretningsmuligheder for både Solar selv og Solars professionelle kunder, ved at virksomheden begynder at sælge Nests produkter:

”Vi kan koble det sammen med vores træningsaktiviteter for at udvikle installatørernes kompetencer inden for home automation. Når vi uddanner og aktiverer installatørerne, får de værktøjer til at skabe en forretning inden for smart home-segmentet, og vi kan dermed generere leads til vores kunder. På denne måde kan vi skabe forretningsmuligheder både for vores installatører og for os selv”, siger han.

Læs også: Ledere skal indtænke intelligent energistyring

Solar investerede tilbage i januar i norske Viva Labs smart home-platform, hvilket også underbyggede den digitale og intelligente udvikling af forretningen og produktprogrammet. Smart home-platformen fra Viva skal i fremtiden være det centrale netværk for alle Solars automationsenheder til hjemmet.

-CHM

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere