31.07.2018  |  EL  |  Energi

Solceller producerer mindre i varmen

Høj sol og frostvejr er mest optimalt, hvis solcellerne skal yde det maksimale.

Det solrige sommervejr har været gavmildt ved solcelleejerne, der siden starten af maj har fået betydelig mere strøm ud af deres investering.

”Det har været rigtig godt for solcelleejerne de seneste tre måneder”, siger Bent Søgaard, indehaver af Elcon i Thisted, til tvmidtvest.dk.  

Solcellerne har i perioden produceret 15-20 procent mere end i et normalt år, fortæller han.

Alligevel er nogle kunder skuffede over, at solcellerne ikke producerer endnu mere. Forklaringen er ifølge Bent Søgaard, at det har været alt for varmt til, at solcellerne kan yde det maksimale.  

”Det bedste ville være frostgrader og høj solskin”, siger han til tvmidtvest.dk.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere