20.05.2019  |  EL  |  Belysning

Solglitter til Lommeparken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pladsbelysning med Solglitter i Aalborg

Lommeparken er et nyt attraktivt område i Aalborg Midtby. Den tidligere parkeringsplads ved Budolfi Kirke bliver til er grønt område og pladsen vil også have en legeplads. Pladsen skulle blive klar til ibrugtagning i løbet af maj måned.

Belysningen er ved at være klar. Det er armaturet Solglitter der kommer til at pryde pladsen. Solglitter har en kerne af krystal som om dagen kan reflektere sollyset og om aftenen spiller LED lyset i slibningerne. Krystal kernen i Solglitter er designet af Lena Bergström og fremstillet på glasværket Orrefors.

Armaturet er monteret med 2 armaturer på stolpen på en lidt anderledes måde. Det er iGuzzini spot der er placeret i toppen på stolpen.

Solglitter er en af 4 designs fra serien Devina, som er udviklet i samarbejde med ÅF.

Se mere her: https://www.fagerhult.com/da/Produkter/devina/

Tags: Fagerhult AS

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere