05.04.2018  |  EL  |  Branchen

Solidt regnskab fra nordsjællandsk teknikentreprenør

Poul Sejr Nielsen præsenterer et solidt overskud i sit netop offentliggjorte 2017-regnskab.

2017 var et godt regnskabsår for teknikentreprenør Poul Sejr Nielsen, der har oplevet en markant stigende efterspørgsel fra både privat-, offentlige og erhvervskunder fra hele Sjælland og en generel stærk udvikling i markedet.

Udviklingen i markedet betyder, at Nordsjællands største teknikentreprenør kan præsentere sit hidtil bedste resultat. Samlet løfter koncernen således sit årsresultat i 2017 til 10,7 millioner kroner før skat mod 6,6 millioner kroner før skat året før.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi har de seneste år været inde i en positiv udvikling, hvor vi hele tiden investerer og udvikler vores forretning og medarbejdere med målet om at være den bedste partner over for vores kunder. Det har smittet af på vores omsætningsresultat og vores bundlinje, og det har alle medarbejdere i Poul Sejr Nielsen god grund til at være stolte af”, siger administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen, Michael Madsen.

Styrkelse af serviceforretningen
For nylig kunne Poul Sejr Nielsen offentliggøre, at Fredensborg Teknik fremover bliver en del af koncernen. Det sker med overtagelsen af alle aktiviteter i Fredensborg Teknik, der skal styrke Poul Sejr Nielsen i et opadgående marked.

Med opkøbet af Fredensborg Teknik sætter Poul Sejr Nielsen desuden yderligere skub på ambitionen om at serviceforretningen med drift og vedligeholdelse skal udgøre en større andel af forretningen målrettet til privat- offentlige og erhvervskunder.

”Med opkøbet øger vi markant antallet af servicevogne på vejene. Med 60 servicevogne vil vi fremover altid have kørende servicevogne, der er specialiseret til netop dette kundesegment, og den øget fleksibilitet gør, at vi hurtigt kan rykkes ud til kunderne”, siger Michael Madsen.

Poul Sejr Nielsen, der sidste år fejrede sit 60 års jubilæum, tæller i dag omkring 125 medarbejdere, der udfører serviceydelser og totalløsninger inden for el, VVS, ventilation samt tag- og facadearbejde til private, offentlige, boligforeninger og erhverv på hele Sjælland.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere