02.07.2019  |  VVS  |  Branchen

Sort går (vist) aldrig af mode

Indhold fra partner Hvad er dette?

Skulle nogen være i tvivl så er sort den farve, der til alle tider, slår alle andre farver som en tidløs klassiker og er da også udråbt til at være førende indretningstrend i 2019

“I will put them all in black!” og med det statement revolutionerede Coco Chanel moden verden over med den tidløse og elegante farve, der både udstråler sensualitet og magt.

Modeindustrien har været dybt afhængig af den lige siden.

Tilsvarende i boligen hvor indretningsdesign nyder godt af den elegante effekt som sorte tilføjer og kombineres den rigtigt, bliver den markante farve aldrig for dominerende.

Om det er stuen, køkkenet eller på badeværelset, så fungerer sort lige godt og uanset, om stilen er klassisk eller ultra moderne.

Stærk designduo
Fordelen ved sort er, at den kan sættes sammen med enhver anden farve! Det klassiske sort/hvide look er de rene modsætninger og den stærke kontrast bliver især anvendt på badeværelset til at skabe en følelse af ro.

Ofte ser man sorte møbler med hvid sanitet som et klassisk og tidløst valg, når der bliver renoveret badeværelse.

Den tidløse duo præger også mange af de nyheder, man hos en af verdens førende producenter af møbler og keramik til badeværelset - Villeroy & Boch - lancerer her i løbet af sommeren og efteråret.

Douchetoilet går i sort
Er man træt af et klassisk hvidt toilet kan man jo vælge et sort i stedet ovenikøbet udstyret med den mest avanceret teknologi, der findes på markedet inden for douchetoiletter.

ViClean-I100 wc fra Villeroy & Boch i farven jet black er det første douchetoilet på markedet i en sort udgave og er noget af et statement til det ekstraordinære, moderne bad.

Uden på ligner det måske nok et traditionelt wc men udseendet snyder, da al den avancerede teknik er integreret i porcelænet fremfor sædet, som er tilfældet i langt de fleste andre doucetoiletter på markedet.

ViClean-I 100 udstråler helt rene linier og et minimalistisk look der understreges af det ultraflade sæde. Den sorte højglans farve på toilettet komplementerer det kantede, underspillede design og er trendmæssigt spot on!

For et gennemført æstetisk udtryk kan man med fordel kombinere det sorte ViClean toilet med en håndvask fra serien Memento 2.0 også i højglans sort og et Oberon badekar med sort front.

Stilfuldt og i perfekt harmoni.

For de kalkforskrækkede kan nævnes, at al sanitet fra Villeroy & Boch fås med en særlig overfladebehandling Ceramicplus, der giver netop kalk kamp til stregen og gør rengøringen til en leg.

For priser kontakt venligst kundeservice hos Villeroy & Boch Danmark A/S på telefon 36 70 80 55.

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere