07.05.2019

Spændende år med mange nyheder på Geberits stand til VVS '19

Indhold fra partner Hvad er dette?

Både produktnyheder, konkurrencer og et seminar er blandt oplevelserne på Geberits messestand til VVS '19, hvor der alle dage vil være mulighed for at møde konsulenter fra hele landet.

Når Danmarks største VVS-messe løber af stablen d. 8.-10. maj, bliver det atter med deltagelse fra Europas førende sanitetsvirksomhed Geberit, som i år har plads på stand 6501 i Arenaen.

"2019 er et spændende år for Geberit og Ifö i Danmark. Vi lancerer et nyt douchetoilet og en helt ny lugtsugningsenhed til vores indbygningscisterner. Derudover har Ifö nu fået en komplet standardserie af Rimfree®-toiletter fra vores Spira-serie.

Alle nyhederne har vi store forventninger til, fordi kunderne har efterspurgt dem, og vi glæder os meget til at præsentere dem for branchen," siger Bent Knudsen, Country Director i Geberit Danmark.Det nyeste douchetoilet og en standardserie uden skyllekanter
På VVS-messen lancerer Geberit en ny og forbedret version af AquaClean Sela, som er det nyeste skud på stammen inden for de stadig mere populære douchetoiletter – optimeret på både design, hygiejne og komfort og med den kendte, enkle installationsproces.

Der vil både være mulighed for at teste AquaClean-toiletter i trailers uden for messen og få svar på alle tekniske spørgsmål fra Geberits eksperter.

2019 bliver også året, hvor Geberit lancerer en ny enhed til sine Geberit Duofix indbygningscisterner. Nyheden DuoFresh' kærkomne opgave er at suge dårlig lugt direkte fra kummen.

Derudover kommer der en række nye betjeningsplader med nye design og farver.

Ifö lancerer på messen en komplet serie af Rimfree®-toiletter, Spira, som fremover bliver Ifös standardserie. Det vil sige, at et standardtoilet fra Ifö fremover vil være uden skyllekant.

Det vil være muligt at opleve de nye Ifö Spira og Ifö Spira Art-toiletter på messen samt få en introduktion til installationen, der er den samme som på de velkendte modeller med skyllekant.


Nye funktioner i populær installations-app
Geberit lancerede på sidste års messe app'en Geberit Pro, hvor installatører med et enkelt klik kan finde ud af, hvilken indbygningscisterne der gemmer sig bag væggen.

App'en, der på kort tid er blevet meget populær blandt installatører, har nu fået en overhaling med forbedret brugeroplevelse, hurtigere adgang til reservedele og bogmærke-, dele- og tekstsøgefunktion.

Alle nye funktioner er der mulighed for at prøve og blive introduceret til på Geberits stand, hvor alle, der downloader app'en, desuden vil få en forfriskende gave.

Torsdag d. 9. maj kl. 12-13 holder Geberit desuden mini-brugsvandsseminar med frokost, hvor forsyningssystemer og korrosion vil blive gennemgået af eksperter fra Geberit.

Tags: Geberit A/S

Mere fra Geberit A/S

Geberit A/S

www.geberit.dk

  • 86741086

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden starten i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.I Danmark ligger hovedkontoret…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere