06.06.2018  |  EL  |  Branchen

Spændingskonvertere med indgangsspænding op til 1100VDC

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vidste du at Coromatic er andet end datacentre? Vi kan blandt andet også tilbyde spændingskonvertere med indgangsspænding op til 1100VDC.

MTM Power GmbH, specialisten for højkvalitets strømforsyninger, tilbyder i sit program DC/DC omformere af serien HVC med 250 W til jernbane applikationer.

Enhederne er tilgængelige med et inputområde på 420 … 1100 VDC (375 … 1125 VDC; t ≤ 2 s), en isolering på op til 8 kVAC og standard udgangsspænding på 24 VDC.

Med højspændingsomformerne er det muligt at levere elektronisk udstyr ud af 600V/750V kontaktledning. DC/DC-omformerne bruges til at levere punkter, signallamper og elektronisk overvågning af jernbanenettet.

Det specifikke træk ved serien HVC er brugen som et selvstartsmodul til sporvogne eller trolleybusser med udtømmende afladede batterier, således at trækkraften kan undgås. Det robuste design sammen med komponenter af høj kvalitet sikrer høj pålidelighed i køretøjer, selv under svære stød- og vibrationsforhold. Den høje effektivitet på ≥88% og dimensionerne 330 x 170 x 87mm muliggør drift uden tvungen ventilation.

Desuden arbejder omformerne inden for et omgivelsestemperaturområde fra -40 … + 85° C acc. til EN 50 155.

Denne artikel er en del af temaet Tema: Strømforsyninger 2018

Mere fra Coromatic A/S

Coromatic A/S

https://coromatic.dk/

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering. Virksomhedens kunder er finanssektoren, IT- og telekomudbyd…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere