15.03.2019  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Spar omkostninger, øg din indtjening, sig ja til opgaver – lej specialværktøjet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du oplevet at sige nej til en opgave, fordi du ikke havde lige præcis det værktøj, der skulle til for at løse opgaven? Og det var for dyrt i anskaffelse i forhold til opgavens størrelse? Det har Brødrene Dahls butikkerne en løsning på.

Her udlejes der nemlig alt fra elektrosvejseapparater til pressmaskiner – og alle tænkelige maskiner og specialværktøjer der imellem. Med en lav lejeomkostning, i stedet for en dyr anskaffelse af en maskine du kun skal bruge en gang, kan du nu sige ja til selv de mest krævende opgaver – det er i hvert fald ikke manglen på godt grej, som skal stoppe dig.

Ulrik Riis Jørgensen, sortimentschef hos Brødrene Dahl og ansvarlig for udlejning, fortæller om konceptet: ”Vi vil meget mere end bare at være en butik for kunderne – vi vil være en samarbejdspartner og understøtte vores kunders forretning.” Ulrik fortsætter: ”Udlejning af maskiner er en naturlig del af at være en partner for vores kunder – vi sikrer, at vores kunder kan skaffe netop den maskine de skal bruge, for at løse en opgave. Og hos os er udlejningsmateriellet altid rengjort og klar til brug.”

Et godt eksempel på dette er Brødrene Dahls nyeste butik på Johann Gutenbergs Vej i Aarhus: Her går kunderne ikke forgæves, når de mangler en maskine eller et specialværktøj  til en opgave – i butikken finder de et meget bredt sortiment af udlejningsmaskiner – blandt andet bindemaskiner og rilleskærere.       

Og som Ulrik fortæller: ”Står lige præcis den maskine du mangler ikke på hylden, kan vi skaffe den – fra dag til dag - på hele Garants sortiment.”

Når du vælger at leje specialværktøjet i stedet for at købe, skal du ikke tænke på kalibrering og vedligehold. Og omkostningen til leje kan du viderefakturere til din kunde. Så ved at leje dit specialværktøj hos Brødrene Dahl kan du takke ja til opgaver og øge din indtjening og kundetilfredshed.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere