07.05.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Spar tid og penge med SOSWEB

Indhold fra partner Hvad er dette?

Digitaliseringen vinder for alvor indpas blandt håndværkere og andre virksomheder. Vil du også have let og hurtig adgang til værktøjsstyring / booking, kemiske brugsanvisninger og meget mere, så tjek lige dette online system med tilhørende app.

I SOSWEB kan I samle alt omkring virksomhedens arbejdsmiljø, miljø og kvalitet ét sted. Systemet er velegnet til alle størrelser virksomheder, og det er autoriseret arbejdsmiljørådgiver, Avidenz, der står bag systemet.

Prøv bare at forestille dig, hvad jeres virksomhed sparer af tid, når medarbejderne via app’en - uanset om de er i virksomheden, i deres bil, på en byggeplads eller andet - med det samme kan gøre følgende:

  • Indrapportere hændelser med billeddokumentation
  • Booke udstyr og maskiner
  • Udføre eftersyn på udstyr og maskiner
  • Hente brugsanvisninger på kemiske produkter

Det, der foretages i app’en, bliver automatisk opdateret i web-systemet.

SOSWEB giver desuden jeres virksomhed en stor fordel, når I skal give tilbud til kunder, fordi der er styr på de dokumentationer, som Arbejdstilsynet og andre ­myndigheder kræver, og som flere og flere kunder også efterspørger.

Kontakt Avidenz
Kontakt os på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk for at høre mere om de mange muligheder med SOSWEB.

Du kan også læse mere om SOSWEB her.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere