01.08.2011

Spar tid og vand i køkkenet

Den nye køkkenvandhane GROHE Red sparer både tid, vand og letter mange dagligdags gøremål, lyder det fra virksomheden.

Med GROHE’s nye køkkenvandhane GROHE Red, der kan levere kogende vand, er kaffe og te kun et snuptag væk, pastaen kan kommes direkte i gryden, sutter og flasker kan skoldes og grøntsagerne blancheres i en fart. Vandhanen sparer både vand, tid og letter mange dagligdags funktioner, lyder der fra GROHE. Køkkenvandhanen koger nemlig kun præcis den mængde vand, man har brug for.

Som den første i verden lancerede GROHE en vandhane, der både har koldt, varmt og kogende vand i den samme hane. Og sikkerheden er stadig i højsædet, forsikrer virksomheden. GROHE Red er nemlig udstyret med ChildLock, som er en speciel træk/slip funktion, der gør det umuligt for børn at tænde for det kogende vand. Desuden har GROHE Red CoolTouch teknologi, hvilket vil sige, at overfladen på armaturet aldrig bliver varmt at røre ved, selv når det kogende vand strømmer gennem det.

-SRR

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere