16.09.2019  |  EL  |  El-materiel

Spar tid, plads og omkostninger med ny Schuko stikdåse med to USB tilslutninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den nye Schuko stikkontakt fra Berker tilbyder udover almindelig 230V tilslutning hele 2 USB lademuligheder med tilsammen 2,4A strøm. Dermed kan man samtidig oplade såvel tabletten og telefonen hurtig og effektivt.

Den nye Schuko stikdåse med to USB ladetilslutninger sparer tid, plads og omkostninger og er lige egnet til private boliger, hoteller, kontorer og offentlige bygninger.

Ved samtidig opladning af to enheder fordeles spændingen lige (2 x 1,2 A) og ikke – som ved andre løsninger på markedet  – hvor først den ene, derefter den anden enhed oplades.

Læs mere

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere