24.11.2021  |  EL  |  Energi

SparEnergi.dk skal hjælpe danskerne med at spare penge

Vil du sparer på energien, så er der råd at hente på SparEnergi.dk.

Stigende energipriser medfører større el- og varmeregninger, og derfor har regeringen bedt Energistyrelsen om at samle alle gode råd om at spare på energien på hjemmesiden SparEnergi.dk.

Det giver både økonomisk og klimamæssigt god mening at spare på energien, fortæller vicedirektør i Energistyrelsen Stine Leth Rasmussen:

”I en tid, hvor der er stigende energipriser, er det vigtigt, at vi hjælper borgerne med råd og tips til, hvordan man kan skære af regningen og samtidig gøre noget godt for klimaet ved at bruge mindre energi”, siger han og tilføjer, at SparEnergi.dk bliver borgernes samlede indgang til viden. Her kan man nemlig finde information om, hvordan man selv her og nu kan spare på energien, hvordan man kan søge tilskud, og hvad der på længere sigt kan skære af energiregningen.

Gratis telefonrådgivning og webinarer

SparEnergi.dk er Energistyrelsens hjemmeside om elforbrug, varmeforbrug og energirigtige løsninger i hjemmet og på arbejdspladsen. Udover råd til energibesparelser, kan du også finde inspirerende cases og digitale værktøjer, som kan hjælpe dig med at minimere energiforbruget og dermed tage toppen af energiregningen.

Borgere, der er bekymrede over de stigende energipriser, har også mulighed for at ringe eller skrive til Energistyrelsens gratis rådgivningstjeneste og få råd og vejledning på mere specifikke spørgsmål.

Der er også mulighed for at deltage i et af Energistyrelsens webinarer om de stigende energipriser, hvor man kan høre, hvad man selv kan gøre for at undgå store overraskelser på el- og varmeregningen, fortæller Stine Leth Rasmussen.

Der vil i første omgang blive afholdt tre webinarer. Tilmelding til de gratis webinarer forgår på SparEnergi.dk.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere