20.12.2019 | Navnenyt

Stærk personale udvigelse

Erik og Mark, nye medarbejdere hos EngrosLys

Det er den mørke tid, og derfor ekstra travlt, det er derfor med stor tilfredshed vi kan orientere om at der er kommet ekstra erfarne kræfter til i organisationen.

Erik Wortmann er startet som salgskonsulent, Eriks opgave er målrettet mod den professionelle el-installatør hvor han i forvejen er et godt kendt ansigt, med fortid fra JT Handel, Danfoss og ABB ved han hvad der er brug for af sparring og rådgivning.

Mark Fry er startet i internsalg med hovedopgaven på support på telefon og mail. Mark har mange års erfaring med sig fra support funktioner fra bl.a. Xerox. Mark skal også optimere på hjemmesiden, hvor 90% af alle bestillinger modtages. Her har Mark erfaringer med sig fra arbejdet med hjemmesider og portaler for bl.a. HP og Scandic.

Med denne udvidelse af medarbejderne der alle er relateret til salg, er der ligeledes mandet ekstra op på lageret, så den hurtige levering fortsat kan opretholdes.

Mere fra Engroslys.dk

Engroslys.dk

www.engroslys.dk/

Engroslys.dk er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at tilbyde et bredt udvalg af belysning. Eget brand som LEDlife og distributør af V-TACDag-til-dag levering på alle lagervarer, er en selvfølge.Med mere end 10 års erfaring med LED belysnings branchen, guider og hjælper vi med den rigtige løsningEngroslys.dk tilbyder et af landets største, bedste og mest konkurrencedygtige udvalg inden fo…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere