03.11.2021 | Navnenyt

Stærke kompetencer har valgt Lindab

Nikolai Fink (tv) marketingchef og Mark Bailey (th) HR-chef hos Lindab A/S.

Nikolai Fink er ansat som marketingchef
Med stærke kompetencer indenfor branding, e-commerce og digital markedsføring, skal Nikolai fortsætte indsatsen for at styrke Lindabs position i markedet. Herunder udbredelse af kendskabet til vores mange innovative og bæredygtige produkter.

Nikolai kommer fra Fleggaard koncernen, hvor han i flere ledelsespositioner har arbejdet med marketing og digitalisering.

Mark Bailey er ansat som HR-chef
Vi har oplevet flere år med vækst, og de fremadrettede ambitioner er ikke til at tage fejl af – Lindab vil også i fremtiden være en attraktiv arbejdsplads med garanti for vækst og udvikling.

Mark´s opgaver bliver bl.a. at sikre Lindabs evne til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, samtidigt med at han skal have fokus på optimeringen af trivsel, medarbejdermotivation og kompetenceudvikling.

Han har flere års erfaring med ledelse, uddannelse og opkvalificering, og kommer senest fra en stilling som Learning & Development Manager ved IT Relation. Mark indgår som en del af direktionen hos Lindab.

Mere fra Lindab A/S

Lindab A/S

www.lindab.dk

Lindab er en international koncern, som udvikler, fremstiller og distribuerer produkter og systemløsninger til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.Vi fremstiller ventilationsløsninger og byggekomponenter i tyndpladestål og tilbyder et komplet produktprogram i tag- og facadebeklædning, tagrender og energieffektive porte i overfladebehandlet stål. Hele produktsortimentet er kendetegnet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere