25.02.2021 | Navnenyt

Stærke kræfter til LAUFENs tekniske afdeling

Ny teknisk support for LAUFEN, Steven Beck

Februar 2021 markerer tidspunktet for fornyede kræfter i LAUFENs tekniske afdeling, og vi kan nu med glæde introducere Steven Beck som vores nye tekniske supporter.

 Allerede nu har Steven gjort et stærkt positivt indtryk med hans faglige viden og formåen, som man nu kan få glæde af, hvis der skulle opstå en problematisk sag.

Steven er hentet ind med en stor pose erfaring på ryggen fra andre tekniske afdelinger i branchen og er tilmed uddannet VVS-installatør. Med det stærke vidensgrundlag, betyder det, at Steven vil være i stand til at hjælpe med alt fra det små til det helt store, på en måde, som er til at tage at føle på.

Fra starten har et godt humør været med til at kendetegne Steven, og på det nordiske hovedkontor i Køge, har vi nydt rigtig godt af dette - nu glæder vi os dertil over at kunne dele dette med alle vores kunder og samarbejdspartnere.


Velkommen Steven!

Mere fra LAUFEN Nordic A/S

LAUFEN Nordic A/S

www.laufen.dk

VI FORVANDLER BADEVÆRELSER TIL LEVENDE MILJØER Personligheden bag LAUFENs meget traditionsprægede schweiziske brand afspejler en symbiose mellem design, kvalitet og funktionalitet. LAUFEN er ROCA-koncernens vigtigste brand og en af verdens førende producenter med et globalt distributionsnetværk. Virksomhedens kernekompetence er vores knowhow inden for fr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere