04.12.2017  |  EL  |  El-materiel

Standpladser til El & Teknik ’18 bliver revet væk

Det kniber med ledige kvadratmeter til forårets El & Teknik-messe i Odense Kongrescenter. Alle standpladser i den store Hal C er allerede udsolgt, og der er kun få pladser tilbage i Hal A.

Arrangørerne bag El & Teknik ’18 har store forventninger til forårets store messe i Odense Kongrescenter – og det er der god grund til. Messen kan nemlig allerede melde udsolgt for ledige stande i den store Hal C, mens Hal A er godt på vej til at følge efter.

Riften om pladserne, særligt i Hal C, betyder, at 134 virksomheder fra branchen allerede har meldt sig som udstillere.

Læs også: El & Teknik: Over 100 måder at blive klogere på

Ud over de mange udstillere byder landets største elfagmesse som altid på relevante oplæg på scenen Fagligt Forum. En del af programmet er allerede blevet offentliggjort, da Steen Søgaard fra Sikkerhedsstyrelsen har takket ja til at holde oplæg alle messens tre dage om de nye elsikkerhedsregler.

Fagligt Forum-scenen var sidste år placeret i Hal B, men vil i år kunne findes i hallen Arena Fyn for at nå ud til de mange messegæster, der bruger denne hals indgang. Derfor kan udstillerne i Arena Fyn også forvente en hel del opmærksomhed fra den nye aktivitet. Der er stadig ledige standpladser tilbage i Arena Fyn.

Det endelige program for El & Teknik, der løber af stablen 15.-17. maj, offentliggøres til januar. Man kan dog allerede nu se både halplan og en oversigt over tilmeldte udstillere her.

-CHM 

Denne artikel er en del af temaet Udvalgte

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere