16.07.2018  |  EL  |  Byggeri

Startup skal effektivisere stor energirenovering

En ny app fra virksomheden GenieBelt skal styrke samarbejdet samt spare tid og penge, når DGI-byen i det centrale København skal energirenoveres.

Startupvirksomheden GenieBelt skal være med til at forbedre kommunikationen mellem leverandørerne og folkene på byggepladsen, når DGI-byen i København skal energirenoveres.

Det sker via en app, som skal holde alle parter på projektet opdateret på tidsplanen. På den måde kan folkene på byggepladsen hurtigt og effektivt rapportere fremdrift eller indmelde problemer til dem på kontoret.  

Desuden kan appen fra GenieBelt ifølge en undersøgelse fra Statens Byggeforskningsinstitut give projektbesparelser på op til 7 pct.

”Vores kunder fortæller os, at de sparer tid og penge på deres projekter, fordi projektets parter hele tiden er opdateret på fremdriften på byggepladserne”, fortæller Ulrik Branner, ceo hos GenieBelt. 

Læs også: Energirenovering skal højere op på agendaen 
  
Hos entreprenørvirksomheden SustainSolutions, der står bag projektet, kan man nikke genkendende til flere projekter, hvor kommunikationen har kunnet forbedres.

”Det er svært at koordinere deadlines og arbejdspakker hos underleverandørerne, og det fører ofte til en ineffektiv proces”, siger Christian Niepoort, ceo hos SustainSolutions.

Men med det nye værktøj kan det ifølge direktøren lette denne proces og betyde besparelser i tid og i sidste ende penge.

Største projekt hidtil
Løsningen vil spille en central rolle i SustainSolutions hidtil største energirenoveringsprojekt i DGI-byen.

Projektet har en værdi på 38 millioner kroner og skal gøre DGI-byens faciliteter grønnere og mere effektive.

Læs også: Undersøgelse: Ambitiøs energirenovering giver bedre boliger 

”Appen er aktivt i brug af alle parter i projektet. Jeg er sikker på, at den kommer til at hjælpe os med at levere til tiden”, siger Klaus Gadeberg, der er teknisk chef hos SustainSolutions.

Projektet er netop gået i gang og ventes færdigt i løbet af næste år.

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere