08.03.2023  |  EL  |  Intelligente installationer

Steinel Connected Lighting – Intelligent lysstyring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Intelligent lysstyring har aldrig været nemmere end nu, når det gælder ligetil tilslutningsmuligheder og programmering. Connected lighting fra STEINEL er baseret på Bluetooth Mesh.

Intelligent lysstyring har aldrig været nemmere end nu, når det gælder ligetil tilslutningsmuligheder og programmering. Connected lighting fra STEINEL er baseret på Bluetooth Mesh.

Den bruger den nyeste teknologi, Internet of Things (IoT) til at gøre belysning smart, mere effektiv og funktionel. Det består af Steinel LED-belysningsarmaturer og sensorer; RS Pro R serien, RS Pro S serien og 5100 serien, der er forbundet til et netværk til datatransmission. Denne evne til at modtage, indsamle og dele data gør Connected Lighting til en smart belysningsløsning, der er yderst gavnlig i nutidens teknologisk drevne verden.

Moderne LED-belysning kombineret med bevægelsessensor kan alene spare meget energi. Men der kan opnås meget mere. For at opnå det, skal LED-lys og tilstedeværelsessensor integreres i et gennemtænkt lysstyringssystem. Intelligent styret og grupperet giver dette et yderligere besparelsespotentiale på op til 81 %. Lysintelligens fra STEINEL er baseret på Bluetooth. Intelligent lysstyring har aldrig været nemmere end nu, når det gælder om at levere ligetil tilslutningsmuligheder samt høj sensortæthed. Den nye STEINEL Connect App er nu tilgængelig specielt til Bluetooth Mesh-produkter.

Læs mere om Connected Lighting her

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere