06.02.2018 | Navnenyt

Stifter af Ordrestyring.dk bliver adm. direktør i KlarPris' søstervirksomhed Jublo

Carsten Rasmussen, Adm. direktør i Jublo

Stifteren og ejeren af Ordrestyring.dk, Carsten S. Rasmussen, har købt sig ind i KlarPris' søstervirksomhed Jublo, der automatiserer kommunikationen mellem kunder og håndværkere. Tiltaget sker som led i en klar vækststrategi og Carsten S. Rasmussen bliver derfor ny adm. direktør.

"Carsten S. Rasmussen har på imponerende vis ført Ordrestyring.dk frem til Danmarks førende, webbaserede timesagsstyrings-program. Han har derfor et indgående kendskab til branchen og hvordan man udvikler og driver en mindre vækstvirksomhed som Jublo, der er tæt forbundet med timesagsstyrings-programmer," siger den ene af de to stiftere Jens Davidsen.

Jublo er en online platform, der håndterer al kommunikation mellem håndværkere og kunder, herunder forespørgsler, tilbud, bookinger af håndværkere mm.  Jublo er udviklet til at smelte sammen med virksomhedernes timesagsstyrings-programmer som bl.a. Minuba og Ordrestyring.dk.

500 virksomheder i 2018

Den nye medejer og adm. direktør Carsten Rasmussen ser derfor et kæmpe potentiale i en online platform som Jublo – og ambitionerne er tårnhøje. Han forventer i løbet af det kommende år, at der er koblet ca. 500 virksomheder på.

– Med de webbaserede timesagsstyrings-programmers indtog har håndværkerne formået at automatisere og effektivisere hele forretningsgangen. Med Jublo løfter vi med simple, digitale værktøjer virksomhederne til næste fase og kobler hele kundekommunikationen på, så håndværkerne nu også professionaliserer og automatiserer hele kundetilgangen, forklarer Carsten S. Rasmussen.

Læs mere om Carstens skift til Jublo her

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets fortrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere