16.01.2018  |  EL  |  El-materiel

Stikdåser til global anvendelse

Indhold fra partner Hvad er dette?

Phoenix Contact tilbyder nu også EO-stikdåserne med forskellige tilslutningsgeometrier. Med mere end 150 varianter er der et design til anvendelse i styretavler eller systemer hvor som helst i verden.

Phoenix Contact tilbyder nu også EO-stikdåserne med forskellige tilslutningsgeometrier. Med mere end 150 varianter er der et design til anvendelse i styretavler eller systemer hvor som helst i verden. Funktioner som LED-statusvisning, afbryder, sikring eller fejlstrømsafbryder udvider rækken af anvendelsesmuligheder.

Soklerne fås i grå og grøn og med valgfri Push-in-fjederkraft- eller skruetilslutning. Derudover fås versioner med dobbelt stikdåse til anvendelse, når man vil spare montagetid og -arbejde. En anden fordel er muligheden for DIN-skinne montage samt direkte montage, der giver fleksibilitet ved installation af stikdåserne. En landespecifik børnesikring giver integreret berøringssikkerhed.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutni…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere