04.05.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Stil i stærkeste opstilling med NOIKLX® 90 kampagnekabler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kampagnetilbud på NOIKLX® 90 netop nu! Køb dansk og få en NKT EM FANPAKKE så du kan heppe med på EM kampene på hjemmebane!

Gå til angreb på dine kabelopgaver med markedets bedste og bæredygtige installationskabel produceret på vores fabrik i Asnæs som kører på 100% grøn strøm.

Vær klar til de spændende kampe til EM i Danmark! Ved køb af pakke nr. 5 får du 1 stk „NKT EM FANPAKKE” med i prisen (Værdi DKK 625,-) så du er klar til at bakke hele Danmarks landshold op på hjemmebanen. 

Få mere at vide hos din elgrossist eller kontakt din lokale NKT konsulent for mere information

Mere fra NKT (Denmark) A/S

NKT (Denmark) A/S

www.nkt-dk.com

NKT er en af kabelindustriens pionerer og har været det siden 1891, og i dag er vi stadig på forkant med at efterkomme verdens stadig voksende efterspørgsel efter energi. Det er vi med baggrund i vores ekspertise inden for transport af energi og omkostningseffektiv produktion på det højest tekniske niveau og med regeneration af miljøet for øje. Vi kombinerer den globale og lokale tankegang med fok…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere