01.03.2022  |  EL  |  Belysning

Stilfuld og god belysning til det moderne kontor

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flotte resultater skabt med Square-LED hos Akademikernes A-kasse

Hos Akademikernes A-kasse er der skabt flotte resultater med green:ID Square LED lamper i de nyrenoverede og moderne kontorlokaler i Aalborg.

Disse Square lamper har et stilfuldt og klassisk design og tilfører et moderne look til de flotte lokaler. Udover det flotte og enkle design, har disse lamper også god lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90 samt et flimmer-frit lys.

Med Square lamperne er der flere forskellige monteringsmuligheder, således monteringen kan tilpasses efter behov og ønske for det visuelle udtryk.
I lokalerne hos Akademikernes A-kasse er lamperne monteret nedhængt i stålwire men stadig tæt på loftet. Lamperne kan også monteres nedhængt i et lavere niveau bl.a. over et kontorbord, men lamperne kan også påbygges eller indbygges i et loft.

Square LED lamperne fås i både sorte og hvide modeller samt i flere varianter og længder.
KLIK HER og find Square LED lamperne 

God kontorbelysning har betydning for både indretning og arbejdsmiljø
Når der indrettes moderne kontorlokaler, er der flere elementer der spiller ind i beslutningsprocessen. Når det angår valg af belysning, er der ofte både fokus på det visuelle udtryk, men funktionaliteten og det gode arbejdslys spiller naturligvis også en stor rolle.

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. er god arbejdsbelysning afgørende for arbejdsmiljøet. Kontorbelysning findes i mange former og formater, og hos Ecofoss har vi fokus på, at tilbyde produkter som både kan opfylde de visuelle og indretningsmæssige ønsker samt behovet for god og optimal kontorbelysning.

KLIK HER og se udvalget af innovativ kontorbelysning

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere