19.10.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Stor interesse for energieffektive fjernvarmeløsninger på Skandinaviens største VVS-messe

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der var stor tilfredshed hos Danmarks største producent af energioptimerede fjernvarmeløsninger, Gemina Termix, da Skandinaviens største VVS-messe torsdag eftermiddag lukkede dørene.

Efter næsten halvandet år med aflysninger og usikkerhed, lykkedes det VVS’21-messen at tiltrække mere end 8.400 gæster, hvoraf mange lagde vejen forbi den midtjyske fjernvarmespecialist.

- Vi er utrolig taknemmelige for, at så mange besøgende har bakket op om VVS-messen. Vi har mærket en stor interesse for vores fremtidssikrede fjernvarmeløsninger, der gør det muligt at reducere ressourceforbruget til et minimum, fortæller salgsdirektør Lars Christensen.

VVS-branchen oplever stadig større krav til boligernes miljøbelastning. Ifølge den midtjyske fjernvarmespecialist skal intelligente og energibesparende fjernvarmeløsninger sætte turbo på den grønne omstilling. De besøgende, der lagde vejen forbi Gemina Termix’ stand på VVS’21 i Odense Congress Center kunne opleve et komplet program af fuldisolerede og energieffektive fjernvarmeløsninger til private hjem, etageejendomme og større bygninger.

Styrkede relationer
Hos Gemina Termix er VVS-messen også et værktøj til at kunne pleje både nye og gamle kunderelationer.

- Det har været en fornøjelse igen at kunne møde vores kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt og præsentere dem for vores nyeste løsninger. Når vi udvikler nye produkter, bruger vi altid de input vi får fra VVS-installatører, ingeniører, fjernvarmeværker og andre kunder. Den personlige kontakt er derfor helt afgørende for os. VVS-messen er et vigtigt værktøj i vores arbejde, da den er med til at styrke vores relationer og udvide vores netværk, siger salgsdirektør Lars Christensen.

VVS’23 vil blive afholdt fra onsdag den 24. til fredag den 26. maj 2023.

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004. Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere