07.11.2017  |  VVS  |  Varme og køling

Stor opbakning til selvstændig varmesektion i Veltek

Veltek oplever stor interesse fra producenter og leverandører for at oprette en selvstændig varmesektion i organisationen. Sektionen forventes oprettet inden årets udgang.

Brancheorganisationen Veltek har oplevet en stor interesse for at oprette en fagspecifik varmesektion i organisationen.

Interessen kommer både fra producenter og leverandører, der mødte op til dialogmøde med varmebranchen sidst i september og hørte om Velteks ambitioner for varmeområdet. Og den har kun været stigende siden, oplyser brancheorganisationen. Derfor har der også været holdt en række møder med potentielle medlemmer – en møderække, der fortsætter i november.  

Læs også: Fusionen mellem Veltek og Dansk Ventilation er endeligt vedtaget

Velteks ambitioner handler om at starte en bredt funderet varmesektion med egen bestyrelse og sektionschef, der skal indgå i organisationen på lige fod med de fagspecifikke sektioner inden for VVS, ventilation og el.

”Bygningsopvarmning rækker i dag i højere grad ud over eget fagområde end tidligere, og det indgår i tæt samspil med bygningernes elinstallationer og ventilationsanlæg. Ligeledes vil bygningsopvarmning i stigende grad fremover ske ved anvendelse af forskellige teknologier i samme bygning (…). Der bliver således både plads og behov for nye og gamle teknologier i fremtiden, og det vil Velteks varmesektion synliggøre”, skriver Veltek på sin hjemmeside.

Læs også: Hørsholm Golf får grøn varmeløsning

Veltek ønsker derudover at starte varmesektionen for at matche den politiske dagsorden og kunne komme med kompetent og helhedsorienteret viden på området.

Veltek forventer, at varmesektionen søsættes inden årets udgang.

-CHM 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere