19.03.2019  |  VVS  |  Varmeanlæg

Stor produktnyhed fra METRO THERM på VVS’19

Indhold fra partner Hvad er dette?

METRO THERM deltager igen i år på VVS-messen i Odense Congress Center, og vi glæder os meget til at vise vores helt nye væske-vand brugsvandsvarmepumpe METRO Microbooster frem.

METRO Microbooster er en komplet brugsvandsvarmepumpe, der producerer varmt vand til en husstand på fire personer og opefter. Brugsvandsvarmepumpen udnytter varmeenergien fra de fleste væskekilder, for eksempel fjernvarme* eller brine, til at opvarme boligens brugsvand.

Den nye væske-vand brugsvandsvarmepumpe er tilpasset de strenge krav i fremtidens byggereglementet og er dermed en løsning, som kan give tryghed og stabilitet mange år frem i tiden. De individuelle opsætningsmuligheder giver desuden hver bruger en unik mulighed for selv at styre sit varme vand, hvilket sikrer, at mængden af spildvand bliver så lille som muligt, og med en Microbooster i hver bolig sikres, at ingen står og mangler varmt vand - heller ikke selv om de bor på en af de øverste etager i et boligkompleks.

Du kan læse mere om Microboosteren her.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere