20.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Stor succes på VVS’19

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der var både smil og træthed at spore hos de mere end 200 udstillere, da Skandinaviens største VVS-messe lukkede fredag eftermiddag. Med ny besøgsrekord var der nemlig fuld gang i snakken på de mange stande i løbet af de tre dage, messen varede.

Det skortede ikke på innovativ teknologi og intelligente fjernvarmeløsninger, hvis man lagde vejen forbi vores stand på VVS’19 i Odense Congress Center. Her fremviste vi hele vores brede program af fuldisolerede vandvarmere, fjernvarmeunits, væghængte compactstationer og fordelerunits til gulvvarme.

Fik sat ansigter på kendte stemmer

Salgsdirektør Lars Christensen har slet ikke tal på, hvor mange nye og gamle kunder han har snakket med i løbet af de tre dage på VVS-messen. Og netop den konstante, lystige snak på vores stand betragter han som det måske allervigtigste udtryk for, at messen har været en stor succes for os.

– Vi lægger meget stor vægt på at være tilgængelige for vores kunder og på at bruge den løbende dialog med VVS-installatører, ingeniører, fjernvarmeværker og andre kunder som et vigtigt element i vores produktudvikling, siger han og tilføjer: – Derfor har det også i sig selv været utroligt givende, at der i så høj grad er blevet sat ansigter på mange af de kunder, vi næsten dagligt har i telefonen hos vores interne salgsafdeling, slutter en glad og tilfreds Lars Christensen.

VVS’19 blev arrangeret i et samarbejde mellem Odense Congress Center og brancheorganisationen VELTEK, og ifølge arrangørerne besøgte hele 9.492 gæster messen i løbet af de tre åbningsdage. Dermed satte messen ny besøgsrekord. Messen afholdes igen den 21.-23. april 2021.

Mere fra GEMINA TERMIX A/S

GEMINA TERMIX A/S

www.termix.dk

Siden lanceringen af Termix 20 Vandvarmeren i 1986 har Gemina Termix været i konstant udvikling og vækst. Dette har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004. Vores produktprogram spænder bredt lige fra fjernvarmeanlæg på få…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere