19.11.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Stor tak for en fantastisk VVS’21

Indhold fra partner Hvad er dette?

Så er vi landet godt i Herning igen, efter et par travle men gode dage på VVS’21 i Odense. Vi er enormt glade for de mange gode snakke om energieffektive og miljørigtige varmeløsninger med både eksisterende kunder og nysgerrige besøgende.

Årets VVS-messe tiltrak besøgende fra nær og fjern, og vi sætter stor pris på de mange  besøgende, som lagde vejen forbi vores stand.

“Vi oplevede særlig stor interesse for vores nye gaskonverteringsløsning, som henvender sig til de mange husstande, som står overfor en udskiftning af deres gasfyr,” fortæller Søren Krogh, Adm. Direktør hos Vølund Varmeteknik, og fortsætter:

“Og så havde vi fornøjelsen af at præsentere vores nye luft til vand-varmepumpe S2125 med indbygget Smart Home-teknologi, som vi forventer lanceret i foråret 2022.”

Læs mere om vores S-serie her.

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og bæredygtige energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mer…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere