04.01.2017  |  EL  |  Branchen

Stor teknikentreprenør får ny direktør

En af landets største teknik- og anlægsentreprenører skifter ud i direktionen.

Med over 1.000 medarbejdere og afdelinger i hele landet er teknik- og anlægsentreprenøren Wicotec Kirkebjerg én af landets tunge spillere i branchen. Nu skifter virksomheden ud i direktionen, skriver Licitationen.

Henrik Frandsen har nemlig fra årsskiftet valgt at stoppe som direktør i Wicotec Kirkebjerg. I stedet har projektdirektør Claus Schmidt indtaget hans plads i direktionen.

”Udskiftningen har været planlagt i lang tid og er en del af et glidende generationsskifte, som skal give plads til nye kræfter”, fortæller adm. direktør Bjørn H. Krarup til Licitationen.

Læs også: 50 tagbrønde skal holde det nye Experimentarium tørt

Claus Schmidt er uddannet stærkstrømsingeniør og har været ansat i Wicotec Kirkebjerg siden 2015. Han har tidligere erfaring fra blandt andre Bravida og Caverion Danmark, hvor han også havde direktørposter.

Claus Schmidt vil fortsat fungere som direktør for projektafdelingen. Henrik Frandsen fortsætter som en del af Wicotec Kirkebjergs bestyrelse og som afdelingsdirektør for virksomhedens varmeaktiviteter.

Læs også: Fagopdelingen i branchen er et problem

Ledelsen i Wicotec Kirkebjerg består nu samlet set af adm. direktør Bjørn H. Krarup og direktør Claus Schmidt samt bestyrelsesformand Ebbe Malte Iversen og bestyrelsesmedlemmerne Michael Sloth Højgaard, Henrik Frandsen og Knud Ole Kirstein Sørensen.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere