01.03.2021  |  EL  |  Branchen

Stor uddannelsesinstitution går på Youtube

NEXT Uddannelse København flytter orienterings- og infoaftener over på YouTube.

I dag er der ansøgningsfrist for at søge ind på en ungdomsuddannelse. Det får normalt grundskoleelever og deres forældre til at strømme ind på landets gymnasier og erhvervsuddannelser til info- og orienteringsaftener i januar. Men på grund af coronarestriktionerne har det ikke været muligt i år.

Derfor gik NEXT Uddannelse København på Youtube og inviterede til online info- og orienteringsaftener.

”Vi ved, hvor vigtigt det er for de uddannelsessøgende at få vejledning og opleve vores forskellige uddannelser. Derfor går vi i år live på YouTube fra vores respektive uddannelser en række aftener i januar. Her vil de unge og deres forældre få et indtryk af gymnasierne og erhvervsuddannelserne via interviews med blandt andet elever og undervisere, ligesom de vil kunne tilgå såkaldte live breakout-rooms og chatte med eller ringe ind til vores vejledere”, forklarer direktør Ole Heinager.

Arrangementerne endnu vigtigere end normalt

Ole Heinager håber på, at tilbuddet på YoutTube har haft succes for de besøgende, da det i år har været særlig vigtigt at give de interesserede den korrekte faglige og inspirerende viden om erhvervsuddannelserne.

”Restriktionerne i efteråret har blandt andet betydet, at den normale brobygning, hvor alle grundskoleelever er ude at besøge gymnasier og erhvervsuddannelser, har været aflyst. Derfor har de unge i år ikke de samme forudsætninger for at træffe deres uddannelsesvalg, som de normalt har”, forklarer Ole Heinager.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere