20.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Store fordele for varmepumpe-kunder med app-løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu kan alle med varmepumper se frem til nye fordele i hverdagen. App-løsningen NIBE UplinkTM fra Vølund Varmeteknik gør let at følge varmeforbruget - styre og optimere det – så der kan opnås besparelser.

Optimér varmeforbruget – selv når du er på farten

Varmepumpens styring giver i kombination med NIBE UplinkTM app’en en af markedets mest brugervenlige løsninger. Fra smartphone, tablet eller computer er der fuldt overblik - uanset hvor man er:

Man kan følge driftsdata for både opvarmning, varmt brugsvand, køling og ventilation. Ønskes flere produkter tilknyttet, vil alle enheder figurere i menuen på NIBE Uplink™, så man altid kender den aktuelle driftsstatus.

Alarm ved driftsforstyrrelser

Opstår der en driftsforstyrrelse på varmepumpen, modtager man en alarm / fejlmelding med det samme. Det sikrer mulighed for hurtig fejlretning, så man undgår manglende varme.

Hurtig og let at installere

Det er hurtigt og let at hente NIBE UplinkTM på App Store – og synkronisere den med dit varmepumpeanlæg. App’en kan både downloades til Android, iPhone og tablets. Som alternativ til smartphone og tablet, kan man fra en computer logge ind på NibeUplink.com og få de samme muligheder som i app’en.

Se mere på www.volundvt.dk/nibe-uplink

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet.Vølund Varmeteknik er mere end blot produkterVælger du Vølund Varmeteknik, får du mere end blot et produkt. Vi hjælper dig med rådgivning og dimensionering, hvad…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere