14.05.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Store projekter og serviceaftaler skal sikre Caverion fremgang

Caverion Danmark har lagt det negative resultat i 2017 bag sig og forventer fremgang i 2018.

Resultatet for teknikentreprenøren Caverion Danmark var negativt i 2017, og implementeringen af et nyt enterprise resource planning-system (ERP) i 2016 var ifølge selskabet blandt de største syndere. Mange interne ressourcer blev således brugt på udvikling og igangsætning af ERP-projektet i første halvår af 2017, oplyser Caverion, der har lagt en ny strategi og forventer fremgang i 2018.

”Driften har været ramt hårdt, men det har forbedret sig i anden halvdel af 2017. SAP (Caverions ERP-system, red.) kører fint, vi er en selvstændig division med egen ledelse tæt på markedet, og vi har en strategi frem mod 2020. Vores ordrebeholdning er solid, og vi har sidst på 2017 foretaget tilpasninger af organisationen. Vi er en del af en robust koncern, og jeg forventer forbedret performance i år”, siger administrerende direktør i Caverion Danmark, Michael Højgaard.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Satser på projekter og service
Som et væsentligt led i den nye koncernstrategi har Caverion styrket forretningen indenfor projekter og service.

I 2017 indgik teknikentreprenøren flere større aftaler, blandt andet skal selskabet levere bygningssystemer til det nye akutsygehus i Aabenraa. Desuden blev en stor offentlig privat-partnerskabsaftale (OPP) på kontorhuset Gellerup Nye Nord i Aarhus underskrevet, hvor Caverions del omfatter alle bygningssystemer efterfulgt af en 15-årig kontrakt på driften.

Desuden vandt Caverion Danmark i 2016 en stor kontrakt på OPP-kontorhuset Kalvebod Brygge i København samt en 20-årig driftsaftale efterfølgende.

Der er således både store projekter og løbende aftaler i ordrebogen hos Caverion Danmark, der pr. 1. januar 2018 igen blev en selvstændig division i Caverion-gruppen med en ny ledelse.

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere