22.10.2018  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Stort udvalg af arbejdsmiljøkurser afholdt af erfarne undervisere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Avidenz tilbyder en lang række af arbejdsmiljørelaterede kurser. Det drejer sig både om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse og flere forskellige suppleringskurser.

Vi afholder desuden interne virksomhedskurser, som er tilpasset den enkelte virksomheds ønsker og behov inden for arbejdsmiljø og sikkerhed.

Arbejdsmiljøuddannelsen er lovpligtig for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i arbejdsmiljøorganisationen. De supplerende kurser kan anvendes som en del af kompetence-udviklingsplanen for medlemmer af arbejdsmiljøorganisationen eller blot som en generel tilførsel af ny viden i virksomheden.
 

Undervisere med stor praktisk erfaring

Alle vores kurser afholdes af arbejdsmiljøkonsulenter med stor praktisk erfaring. Der vil desuden altid være god mulighed for erfaringsudveksling med de andre deltagere.

Find dit arbejdsmiljøkursus, og tilmeld dig her


Arbejdsmiljøkurser 2019

Vi har også samlet en kort beskrivelse af alle vores kurser i et katalog. Der er masser af inspiration til kurser inden for arbejdsmiljø og sikkerhed.

Klik her for at se kataloget. 


Kontakt Avidenz

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til kurserne, eller du ønsker at få et katalog tilsendt. Tlf. 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk

Tags: Avidenz A/S

Denne artikel er en del af temaet Tema: Uddannelse 2018

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere