04.01.2018  |  EL  |  El-materiel

Strøm og vand er et dårligt match!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Men for Elmas nye IP67 multimeter, Flashmeter, er det intet problem.

Flashmeter fra Elma Instruments er et fuldautomatisk sand RMS multimeter, som med intelligent Auto Check, altid de-tekterer korrekt funktion. At instrumentet ydermere er IP 67 vandtæt og højeste elektrisk sikkerhedskategori IV med indbygget, kraftig LED lommelygte, sikrer både mod fejlbetjening og betyder at Flashmeter kan anvendes af alle, i alle miljøer.

Flashmeter er sikret mod fejlbetjening, men har alligevel avancerede funktioner som berøringsfri polsøger, datahold og autosluk, så det kan fungere som hverdagsinstrumentet for enhver elektriker og andre teknikere.

Lige nu får du et lækkert L-AUS isoleret skruetrækkersæt med kvit og frit. Pga. det smarte system, hvor håndtaget, lille eller stort, klikkes på skruetrækkeren, passer hele sættet lige i lommen. Du har både små skruetrækkere til fin elektronik og  også et sikkert greb, når du virkelig skal stramme til.

Instrumentet leveres klart til brug i taske inkl. prøveledninger og batterier samt L-AUS skruetrækkersæt med 6 indsatse for lige og Philips kærv samt 2 håndtag.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 7022 1000.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere