22.11.2019  |  EL  |  El-materiel

Strømforsyning i kapslingsklasse IP67

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye Trio power strømforsyninger fra Phoenix Contact er i IP67 kapslingsklasse og har et imponerende vandtæt design til anvendelse i barske industrielle miljøer samt i ekstreme omgivelser.

De nye Trio power strømforsyninger fra Phoenix Contact er i IP67 kapslingsklasse og har et imponerende vandtæt design til anvendelse i barske industrielle miljøer samt i ekstreme omgivelser. De robuste strømforsyninger med standard funktionalitet er derfor særligt egnede til distribueret fieldinstallation. Hurtig installation direkte hos forbrugeren sparer kabling, reducerer linjetab og sparer plads i styretavlen.

Det formstøbte aluminiumshus sikrer høj systemrådighed, fordi det er modstandsdygtigt over for ekstreme betingelser som temperatur, støv og vand. Strømforsyningernes stød- og vibrationsmodstand og deres elektriske styrke betyder, at de er mekanisk og elektrisk robuste. Det brede temperaturområde fra -25 oC til +85 oC giver stor fleksibilitet i anvendelsen. Til pålidelig start af svære belastninger tilbydes der dynamisk boost, som forsyner 150 % af den nominelle strøm i op til 5 sekunder. Derudover sikrer virkningsgraden på over 93 % høj energieffektivitet.

Læs mere om Trio power

Få overblikket over vores brede program inden for strømforsyninger

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere