23.02.2017  |  VVS  |  Branchen

Strakslevering - når du har allermest brug for det!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det handler om dig og dine behov. Du skal have dine varer hurtigst muligt – lige der, hvor du skal bruge dem. Vælg AO strakslevering når du bestiller dine varer, og få dem leveret inden for ca. 1 time.

Tænk ud af boxen - bestil en bil
Valget er dit, og du bestemmer selv, om der skal være plads til en kasse eller op til 4 paller, og med direkte adgang til 40.000 varer på AO’s centrallager er der meget at vælge imellem.

Alt hvad du skal gøre, er at bestille en strakslevering og ellers fortsætte det arbejde, du er i gang med. Så holder vi dig orienteret via SMS – både inden vi kører, når vi kender forventet ankomsttidspunkt, og når vi er ankommet.

  • I Storkøbenhavn leveres direkte fra AO’s centrallager
  • I resten af Danmark leveres fra nærmeste håndværkerbutik

Alle varer sendes som Strakslevering med undtagelse af varer med længder større end 3 meter samt vejer mere end 25 kg.

Straksleveringer kan kun oprettes inden for tidspunkterne:
- Mandag - torsdag: 07:00-15:00
- Fredag: 07:00 - 13:00

Læs mere om strakslevering her.

Mere fra Brødrene A & O Johansen A/S

Brødrene A & O Johansen A/S

https://ao.dk/

  • ao@ao.dk
  • 70280000
  • Rørvang 3, 2620 Albertslund

AO - Danmarks lokale byggevaregrossist Med 50 håndværkerbutikker, et fuldautomatiseret lager samt prisvindende ehandelssystemer står vi klar til at servicere den danske byggebranche indenfor byggetekniske produkter. Ved siden af vores aktiviteter i Danmark, har vi ligeledes aktiviteter i Sverige, Norge og Estland. Med næsten 100 års erfaring, har vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere