05.12.2017  |  EL  |  Branchen

Strandby El-teknik køber nordjysk VVS-firma

Nordjyske VVS Energi er blevet overtaget af Standby El-teknik, der længe har ønsket at udvide med en VVS-afdeling.

Den nordjyske installatørvirksomhed Strandby El-teknik har længe ønsket at udvide med en VVS-afdeling. Nu er det ønske gået i opfyldelse, da Ole Madsen den 1. december overdrog sin VVS-forretning, VVS Energi, til Strandby-installatøren. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

Ole Madsens beslutning bunder i et ønske om at virksomheden skal drives videre på et godt fundament – også i fremtiden. Og så var de to virksomheder heller ikke helt fremmede over for hinanden før sammensmeltningen:

”Jeg har efterhånden drevet virksomhed i mange år og er kommet lidt op i alderen. Det var derfor naturligt for mig at begynde at se på hvilke muligheder, der var for at drive virksomheden videre i et andet regi. Da Strandby El-teknik henvendte sig, var jeg ikke i tvivl om, at det var den rigtige løsning. Vi har gennem mange år haft et godt og frugtbart samarbejde”, siger Ole Madsen til kanalfrederikshavn.dk.

Han fortsætter i Strandby El-teknik som daglig leder af VVS-afdelingen.

Læs også: SIF Gruppen klar til nye udfordringer: Ny bestyrelse og ny direktion

Strandby El-tekniks adm. direktør, Tonny Stordal Johansen, er glad for at integrere VVS-forretningen i virksomheden. Det er nemlig noget kunderne længe har efterspurgt:

”Vores kunder efterspørger i dag totalløsninger. Vi har derfor været på jagt efter en VVS-virksomhed, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vores mange kunder stiller. VVS Energi er den helt rigtige virksomhed for os. Indtil nu har vi leveret komplette løsninger inden for el, ventilation, køl, varmepumper og sikring. Nu kan vi også tilbyde løsninger inden for VVS”, siger Tonny Stordal Johansen til kanalfrederikshavn.dk.

Strandby El-teknik blev grundlagt for 45 år siden og har i dag 65 medarbejdere.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere