Jobopslag

Studentermedhjælper søges til oversættelse af digital datamodel for installationstekniske komponenter

VELTEK

www.veltek.dk

 • veltek@veltek.dk
 • 33 32 14 00
 • Smedeholm 13A, 1. tv. 2730 Herlev
Se profil  
Stilling: Studentermedhjælper
Ansættelses­forhold: Deltid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 30.08.2021
Søg job  

Har du lyst til at få foden inden for dansk erhvervsliv, have mulighed for at skabe et bredt netværk? Så har du mulighed for at blive del af sekretariatet i VELTEK som studentermedhjælper.

VELTEK søger netop nu en studentermedhjælper, der kan bistå det øvrige sekretariat med at oversætte til de anvendte danske fagtermer for produktbeskrivelserne i den internationale digitale masterdatastandard, ETIM.

BAGGRUND

ETIM, der står for European Technical Information Model, er den førende internationale standard for beskrivelse af produkters tekniske masterdata indenfor el, VVS, ventilation med mere. ETIM er i dag udbredt til mere end 22 lande i Europa og Nordamerika.

Hele ETIM-strukturen udbygges i et tæt samarbejde mellem lokale ETIM-organisationer i alle medlemslandene, og hvert nationalt ETIM-kontor har ansvaret for at udbrede modellen lokalt, kommunikere om ETIM, samt sikre en autoriseret og fagligt korrekt oversættelse af produktkategorier og produktegenskaber til det lokale sprog. I Danmark står VELTEK for denne opgave, da ETIM Danmark er forankret i VELTEK.

Læs mere om ETIM her:

DIN PRIMÆRE OPGAVE VIL VÆRE:

 • Sikre oversættelse af ETIM-modellen til dansk. Der tages i arbejdet udgangspunkt i at oversætte fra de eksisterende sproglag som er tilgængelige i ETIM-modellen (eksempelvis fra engelsk, tysk, norsk og svensk og evt. andre sprog, som du behersker) indenfor fagområderne: elektroteknik og HVAC/VVS.
  • Specielle danske fagudtryk finder du et samarbejde med dine kollegaer i VELTEK kontoret, vores medlemmer, gennem internetsøgninger, produktkataloger mv. Egen indsigt i et eller flere områder vil være en fordel, men ikke et krav.

VI FORVENTER, AT:

 • Dine oversættelser til dansk er fagligt korrekte (fx benytter de rigtige fagudtryk).
 • Du er detaljeorienteret, struktureret og så vidt muligt kan udføre opgaven selvstændigt
 • Du udfører opgaven med øje for faglig præcision og akkuratesse
 • Du har erfaring med MS Office, inkl. Excel

DIN PROFIL

 • Du er nysgerrig og imødekommende, har godt humør og kan arbejde selvstændigt.
 • Du er studerende indenfor et teknisk fag, enten som ingeniør, installatør, maskinmester eller et andet praktisk teknisk fag.
 • Du har overordnet en god teknisk forståelse. Du har eventuelt et svendebrev.
 • Du besidder gode sprogkundskaber, som minimum engelsk.
 • Du har gode skriftlige evner og er omhyggelig med dit arbejde.

VI TILBYDER DIG

Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor faglighed, samarbejde og et smil på læben er vigtige elementer i vores hverdag. Vi er et mindre sekretariat på seks personer, herunder tre teknikere med en ingeniør og installatørbaggrund.

Du vil referere til vores ansvarlige for ETIM Danmark, og primært arbejde tæt sammen med sektionscheferne for VELTEK Varme, Den Eltekniske Sektion, VELTEK Ventilation samt Armatur-, Vand- og Afløbssektionen. Derudover vil du gennem dit arbejde også komme i kontakt med flere af VELTEKs medlemsvirksomheder og øvrige samarbejdspartnere.

ANSÆTTELSESFORHOLD

 • Vi forventer, at du kan afsætte tid svarende til ca. 10 timer pr. uge i gennemsnit frem til udgangen af 2021. Vi er fleksible i forhold til flere/færre timer de enkelte uger, så det passer med dit studieforløb.
 • Herefter udløber ansættelsen uden videre 31. december 2021, der er dog mulighed for at ansættelsen kan forlænges
 • Vi stiller PC til rådighed for arbejdet, men det er også muligt at løse opgaverne fra egen PC.
 • Arbejdet løses primært fra VELTEKs kontor i Herlev, men det er også muligt at løse opgaverne hjemmefra efter relevant oplæring.

KAN DU SE DIG SELV SOM VORES NYE KOLLEGA?

Så send din ansøgning på maks. én side til Vibeke Olufsen, vo@veltek.dk, snarest muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Lennart Østergaard, ansvarlig for ETIM Danmark på telefon 24 23 32 61.

Samtaler foretages løbende, og der ansættes, når en egnet kandidat til stillingen er fundet.

Vi opfordrer alle uanset køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheforening for producenter, grossister og leverandører af komponenter til el-, vand-, varme- og ventilationsbranchen. Foreningens ca. 120 medlemmer omsætter samlet for over 27 milliarder kroner i Danmark. VELTEK varetager medlemmernes interesser og ønsker at være medlemmernes foretrukne partner i både tekniske og digitale branchespørgsmål, udfordringer og temaer. Sammen med vores medlemmer øger vi branchens viden gennem aktivt netværk og samarbejde med politikere, myndigheder, interessenter og andre brancheorganisationer. Læs mere om VELTEK på www.veltek.dk

Tags: VELTEK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere