Event

Studietur til nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 09.09.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

Tag med på Nohrcons plejeboligstudietur og se nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger i Storkøbenhavn! Få inspiration, når du ved selvsyn besøger spændende boliger. Arkitekt og plejehjemsleder viser rundt undervejs.

På Nohrcons plejeboligstudietur bliver du vist rundt i forskellige plejeboliger og seniorboliger. Der er både helt nyopførte projekter på programmet og projekter, der er blevet udvidet og ombygget.

 

Rundvisningerne bliver ledet af arkitekt og plejehjemsleder, som fortæller om tankerne bag designet, og hvordan byggeriet så rent faktisk fungerer i hverdagen. Du får inspiration med hjem til dit eget byggeprojekt, og du har rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Studieturen til plejeboliger og seniorboliger er en del af vores temauge om fremtidens pleje- og seniorbolig, som også byder på en konference om fremtidens plejebolig og temadag om byggeri og indreting af seniorboliger.

 

Oversigt over temagen

Den 8. september: Temadag om fremtidens sundhedshus

Den 9. september: Studietur til nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger

Den 10. september: Konference om fremtidens plejebolig

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere