20.03.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Styr på momentet giver tryghed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er vigtigt, at momentnøgler kontrolleres ofte – og Stahlwilles SmartCheck gør det let og hurtigt selv at udføre et tjek.

Kontrol og dokumentation af momentværktøjers funktion koster tid og penge, men virksomheder kan selv udføre sådan en kontrol enten på arbejdspladsen eller endda i en servicevogn.

SmartCheck fra Stahlwille gør test og kalibrering let og hurtigt – og samtidig sparer virksomheder udgifterne til en ekstern servicepartner. Derudover slipper man også for den – til tider – besværlige og tidskrævende forsendelse, og man er sikker på at have det vigtigste momentværktøj til rådighed, når man har brug for det.

Forkert moment kan blive dyrt

Det er vigtigt, at man tester momentværktøj jævnligt – for forkert tilspændingsmoment kan føre til kostbare havarier og i yderste konsekvens skader på mennesker. Derfor skal man kunne kontrollere, kalibrere og dokumentere udstyr løbende, så man yder den højeste sikkerhed for medarbejderne og kunderne.

Holder nøglen moment?

SmartCheck fra Stahlwille giver mulighed for hurtigt og præcist at kontrollere, om nøglen holder det rette moment. Testeren er nem at betjene i alle vinkler med dens 180° drejbare display, skærm og krop. Derudover er den transportabel, da den også kan køre på batterier.

Omkostningerne ved anskaffelsen af SmartCheck er hurtigt tilbagebetalt i form af reducerede omkostninger til unødige kalibreringsforsendelser samt mistet arbejdstid, og da visningsafvigelsen ligger på under ±1 %, kan man regne med den data, man får.

Vil du vide mere?

Se et stort udvalgt af produkter fra Stahlwille i Lemvigh-Müllers webshop Mit Lemu.

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere