Event

Styrk din forretning med Klub Dahl - vi stiller skarpt på fremtidens håndværker, krav og muligheder

Brødrene Dahl

www.bd.dk

  • kundeservice@bd.dk
  • +4548784000
Se profil  
Type: Gå-hjem møde
Start dato: 02.04.2019
Start tidspunkt: Kl. 16.00
Sted: Brødrene Dahl, Valdemarshaab 4, 4600 Køge
Tilmeld  

Du er inviteret til Brødrene Dahls eftermiddags-arrangement for dig og dine medarbejdere. Sammen med Grundfos, Danfoss og Gebrit stilles der skarpt på fremtidens håndværker, krav og muligheder.

Klub Dahl arrangement

Styrk din forretning med Brødrene Dahls eftermiddags-arrangement for dig og dine medarbejdere. Sammen med Grundfos, Danfoss og Gebrit stilles der skarpt på fremtidens håndværker, krav og muligheder. Vi taler forretningsoptimering og klæder dig på til fremtidens udfordringer indenfor branchen.

Program:
Kl. 16.00 Kaffe og velkomst
Kl. 16.15 Speed meetings med Grundfos, Danfoss, Geberit og BD
Kl. 18.15 Spisning
Kl. 19.15 Tak for i dag

Medlemsskab
Arrangementet er for alle Klub Dahl medlemmer. Klub Dahl er Brødrene Dahls kundeklub for små og mindre håndværksvirksomheder med 0-9 ansatte. Når du handler hos Brødrene Dahl - om det er på BD.dk, i butik eller via telefon, så optjener du point ved alle køb over 1.500 kr. Pointene kan bruges på 1000-vis af mærkevare i vores webshop, hvor du også har rig mulighed for at tilmelde dig spændende arrangementer. Vi tilbyder løbende kurser indenfor salg- og forretningsoptimering samt spændende netværksarrangementer, hvor du og dine medarbejdere kan sparer med andre fra branchen.

Er du endnu ikke medlem i Klub Dahl, men vil gerne høre mere om vores tilbud - så er du velkommen til at kontakte os:

Kontakt
Mail: kundeservice@bd.dk
Telefon: 48 78 42 52 

Tilmelding er Gratis.

Bemærk, at der er et begrænset antal pladser ved arrangmentet, så det er først til mølle!

Vi glæder os til at se dig

Vedhæftede filer

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere