17.12.2019 | Navnenyt

Styrket salgs-/produktteam hos Vølund Varmeteknik

Per Thomsen er ny projektansvarlig hos Vølund Varmeteknik med ansvar for kunder i Vestjylland og Projektsalg Vest.

Per Thomsen er fra 1.12.2019 blevet ansat som Projektansvarlig Vest. Per er udlært VVS- og energimontør og har i de senere år arbejdet med klimaløsninger hos Brødrene Dahl, senest som Project Manager indenfor klimaområdet. Per får ansvaret for Vølunds kunder i Vestjylland og ansvaret for projektsalget vest.

Niels Kjær Nørgaard, som er Per Thomsens forgænger i det vestjyske, fortsætter med at have ansvaret for projektsalg til landbrug, samtidig med at han er blevet produktansvarlig for Vølunds produktportefølje sammen med Jakob Horsholt Iversen. Både Niels og Jakob vil fremover være at finde på kontoret i Herning.

Vi ser frem til, at vi også i fremtiden kan tilbyde vores samarbejdspartnere professionel sparring i forbindelse med fremtidens installation af varmepumper og jordvarmeanlæg - ikke mindst via et styrket Vølund salgs–/produktteam.

Mere fra Vølund Varmeteknik A/S

Vølund Varmeteknik A/S

volundvt.dk

Din specialist i udvikling og levering af varmetekniske og energiløsninger til boliger, institutioner og små og mellemstore virksomheder. Vores store erfaring er din garanti for den bedste rådgivning og service på markedet. Vølund Varmeteknik er mere end blot produkter Vælger du Vølund Varmeteknik, får du mere end blot et prod…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere