07.12.2017 | Navnenyt

SustainSolutions byder velkommen til ny kommerciel projektleder

SustainSolutions har per 1. december 2017 ansat Christian Bjørn, som skal arbejde med energiprojekter med fokus på bl.a. boligorganisationer, hoteller og uddannelsesinstitutioner.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Christian, som bliver en del af SustainSolutions.

Christian har solid erfaring med salg og forretningsudvikling inden for forskellige brancher og går langt for at opfylde kundernes behov. Med fokus på eksisterende relationer og udvikling af nye vil Christian styrke den kommercielle del af organisationen.

-Vi er glade for at få så kompetent en person som Christian med på holdet. Med hans erfaring kan vi udvikle vores organisation og forretningsområder til stor gavn for vores kunder og miljøet, siger salgschef Kasper Kläning.

Christian er oprindeligt uddannet inden for salg og har løbende videreuddannet sig. Han har bl.a. gennemført akademiøkonom uddannelsen og flere HD enkeltfag.

Mere fra SustainSolutions

SustainSolutions

http://www.sustainsolutions.dk

Økonomisk bæredygtige energirenoveringer SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover ener…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere