09.10.2017 | Navnenyt

SustainSolutions byder velkommen til ny teknisk stærk projektleder

SustainSolutions har per 15. september 2017 ansat Jan Baskjær, som skal arbejde med energiprojekter med fokus på ventilation, køling, varme og styringsløsninger.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan sige velkommen til Jan, som bliver en del af salgsteamet hos SustainSolutions.

Jan har i de seneste 15 år arbejdet i elektronik- og ventilationsbranchen og har en stærk teknisk indsigt. Han har både erfaring med projektsalg og salg til udførende samt forretningsudvikling inden for forskellige tekniske områder.

- Vi er glade for at få Jan med på holdet. Med hans store tekniske kapacitet og erfaring, kan vi udvikle vores forretningsområder til stor gavn for vores kunder og miljøet, siger salgschef Kasper Kläning.

Jan er oprindeligt uddannet maskinmester.

Mere fra SustainSolutions

SustainSolutions

http://www.sustainsolutions.dk

Økonomisk bæredygtige energirenoveringer SustainSolutions tilbyder energirenoveringer i én samlet løsning indenfor: Ventilation, solceller, LED belysning og varme. SustainSolutions kan i samarbejde med PKA Pension tilbyde at finansiere energirenoveringer og garantere energibesparelser.SustainSolutions tilbyder energirenoveringer til almene-, andels- og ejerboligforeninger. Derudover ener…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere